Tuláci opití samotou
Toulali se
loudali
samotu
k sobě
poutali
***
schovávali se
opíjeli se
před světem
**
před denním světlem
za lesem
*
jednou trochu v kuráži
oba trochu naráží
jeden do druhého
měli oba pátého
-panáka-
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Bíša, malý lachtánek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)