Anotace: Ve své práci se s ní setkávám docela často a potřebuju se z toho aspon vypsat.
Hm. A odešel už někdo nadšen? Můj tchán jo. Poslední roky příšerně trpěl bolestma.. Teď je mu fajn..
02.09.2009 12:23:00 | Sleepwalker
hodnotila jsem tuto básniču super tipem, mrazí zní ale zároven je pravdivá
18.08.2009 11:28:00 | klinika
mrazící..ST:
16.08.2009 12:04:00 | Acham
I ona je naší součástí. Třeba pak souzeno těm, kteří ji mají ve svém okolí přespříliš, žít více naplno...
Ta báseň je hodně dobrá, mám z ní sice husí kůži, ale to je nejspíš v pořádku...
15.08.2009 23:15:00 | Sunny