Jáma bezedná
Jsem svá noční můra,
kdepak černá - purpurově bílá.
Jsem svá krvelačná stvůra,
z které vytéká její temná síla.
Jsem sobě katem,
i bláznem svým.
Tvá víčka posypu kočičím zlatem,
má duše změní se na toxický dým.
Jsem ztracena v bludišti bez východu,
ztracena v srdci se šrámy.
Prokleji sebe i mého smutku vévodu,
a vrhnu se směle do jámy.
Do jámy bezedné.
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, Bíša, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)