Anotace: tomu chlapcovi co se pěkně loučil... a tobě nakonec taky...
Sbírka: Lehce neveselý přístavní věci, Lehce neveselý přístavní věci,
černomodrá silueta žižkovský věže
zazvoní nad hlavou do ozvěn, do dozvuků
mých dalekých severů
-lehnout do trávy a spát.
pomalé svítání
mihne se jak stín letícího racka
a ani nevíš o něm
-kdyby po nás nezbyla jen jména...
jména, moře, trajektový intermezzo
vzpomínky, který kodaňský vítr
prohnal kolem
malý mořský víly
-takhle maličký!
ST,tady jsem se koupala v slzách,v dojetí,naději a pocitech lidského uvěření,ve smíření osudu:-)
22.12.2009 23:26:00 | susana načeva
pěkně napsáno...
16.08.2009 13:20:00 | Acham