zrcadlo bez obličeje
Anotace: i tak se někdy vidím...
krok od cíle
dál než myslíš
ležíš, sny se blíží
je půl dne, čas zamrznul
jsme zde, život nepočká
přichází noc, lůžko je čisté
ráno kapky rosy
večer odcházíme bosí
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
Komentáře (0)