radši ne..
Anotace: zvláštní myšlenky touto dobou v tomto čase..2:57 seč
jdeš životem bez bázně
otevřeš své Sandonorico?
spálí Tvé slzy beránčí roucho?
máš jen otázky a nejsi zdejší
jdeš dál a plynou roky
jdeš sám a bolí kroky
je čas na první snídani
Jidáš přišel...
... popřát Buon appetit ?
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
Komentáře (1)
Komentujících (1)