Kouzlo okamžiku
Anotace: Snažim se vnímat....
Z karet věžička
stejně jednou padne.
Pád bolí, ano, bolí,
a to i bez esa.
Nebudu nic stavět,
nechám karty ležet.
Ať to dokážu, či ne...
jednou to vše pomine.
Nechci karty hrát,
chci každou z nich znát.
Znám je, a zapadají,
vždy však jinak vypadají.
Nechajíc je v kilu stát,
odbourává sázky
a dává radost nastokrát.
Komentáře (0)