Hospodský blábol
Anotace: archív - 17.7.2008 - jinak jestli to tam ještě funguje, doporučuji zajít si na pivčo nebo tak do Klubu Újezd http://www.klubujezd.cz/
Obrovský černý červ -
odsávač par
sedí tu u baru
strhaná tvář
Sýrové copánky,
mok, který pění,
z repráků muzika
rockové chvění
Bla bla bla
bla bla bla
bla bla bla blábla
Bla bla bla
bla bla bla
bla bla bla blábla
Výzdoba podivná
"Mrk!" zvědavým okem
únava, starosti,
i "job" jdou bokem
Two great brands you deserve
Škoda and Shells
tabulky po stěnách,
kouzelné, že?
Na pípě nálepky
Free Tibet, "Oi!"
Za pultem nechybí
značka Viceroy
El Dorado Gyana
Rum, 12 let
4cl za stovku
Adios Fidel, leť!
Přečteno 373x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JardaCH, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, Tanzania, Tacca, shakespeares, Agniezka, Bíša, malý lachtánek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)