Neůspěch.
Neůspěch na jedné,pak na druhé straně-úspěch,
nic jiného být namůže,
líc opakem rubu se vždy stane,
levá pravé ruce vždy pomůže.
Neuspěch nepozná kdo dělat nic nebude,
pak ani úspěch ho nikdy nečeká,
proto se netrap-čím více jich bude,
tím více Tě v životě úspěchů potká.
Komentáře (0)