Anotace: .......
Opět rozbitá vnitřní obloha a padající smějící se bomby? Zelený čaj s Jasmínem. Nepomůže, ale aspoň víš, co od něj čekat.. :)
31.08.2009 13:53:00 | Sleepwalker
Do těch dlaní posaď zrcadlo, ať se vše vrátí ke zdroji zla... Tvé zrcadlo má tak jako tak křídla lásky... ale jen jedním směrem. Je potřeba rozprostřít jejich pel i pro sebe... v podobě odpuštění sama sobě, v podobě zdravé sebelásky. V Tvém případě to chce rozum do hrsti, občanku a naposled zavřít dveře.
24.08.2009 13:11:00 | Levandule
osud je ... no... zlej a neprejicnej... i kdyz obcas mam pocit, ze si na tu dyku tak trochu nabihame sami.. :/... chjo.. at je lip :)
21.08.2009 20:11:00 | stmivani.na.lepsi.casy
ještě jednou hlavu nahoru a vykroč jiným směrem svět je krásné místo k žití...věř mi stačí jen dýchat, ale zase ta Tvoje poezie..ach ach..ale nebudu sobec :o)
18.08.2009 15:58:00 | Noc17