Míjení obrazů dne
Anotace: O letních dotecích slunečních paprsků, nejen paprsků... O dotecích pohledů, vůní mašlí klobouku
Z pod klobouku lemu vykvétají lokny
předejít ten obraz málem nejsi schopný...
Slunce stopa v pihách se jí podepsala,
zvedla svoje řasy, jen se pousmála...
Tento závan stačí, pohlazení řasou,
kouzlem zaujala, pomíjivou krásou
Stejně za NI díky Světe okamžiků,
z dohledu ti mizí... v dálce na chodníku
Přečteno 257x
Tipy 36
Poslední tipující: Divoženka1, Holis, WAYWARD, Helena Buchtová, hanele m., Elza511, enigman, Házté, Kars, 6thSun, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)