DÍVKA S VELKÝM D aneb s déčkem doslova
DÍVKA S VELKÝM D
Aneb S déčkem doslova
Prosím, už zase skládám básně
Píše se mi s Tebou moc krásně
Že vždy chceš přijít?
Vždyť ven si můžeš vyjít.
Jsi dívka s velkým D
Zářící sluníčko jsi mé
Když jdeš spát, snad budeš ještě bdít
Radost ze života mít i chtít.
Když jdeš zajisté v oblečení krásném
Lampy si šeptají "Nezhasnem,
Abychom viděli tu hnědovlásku,
Snad i hodnou a milou krásku".
Mám Tě rád, tak to zůstane
Nebuď smutná, to se snad nestane
Mám Tě rád, moc rád
Tak pojď se se mnou také smát.
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: staruska, Sllunce, Pešulka, Pevya, Darkkitty, Emira, Lilly Lightová, Danik
Komentáře (4)
Komentujících (4)