TY
Anotace: ty budeš vědět XD
Když se ráno vzbudím a přemýšlím nad tebou,
studené ruce už najednou mě nezebou.
Jsi něco zvláštního co v mém životě září,
jsi jako měsíc na nebi,co vesele se tváří.
Být bez tebe a nečíst ta slova co píšeš mi,
asi bych se zcvokla,nerozumím.Tak mi to vystvětli.
Jsi to,co postrádá padající voda,aby stala se duhou.
Nerozumíš řádce první?Tak si přečti druhou...
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: hezule, Emira, Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)