Proměnlivost
Anotace: Jen krátké, bezcílné veršování...
Běž a vezmi sebou splín,
jdi za světlem.
Neboj se stát, když na tě číhá splín
v obraze ponurém.
Jsem prázdná, výstražně trčí vzhůru
mé dno, a nicota se řine.
Mlčím a na rameni můru
hýčkám, než zemře ve vteřině.
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: zenge
Komentáře (0)