Tvař se nevinně...
Anotace: Jedna rada kterou mi dalo více lidí za mých jednadvacet let zformulovanou do básničky. A tím svým učitelům vzdávám dík
Nikoho vlastně nezajímá kdo jsi,
tak proč ty věčné stresy?
Musíme být realisté
je více než jisté
jsme svině. A to nás pojí,
na tom svět dnes stojí
Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ
za chvíli spadne z karet hrad
Nasadit si masku pochopení
a poslouchat jejich trápení
stejně jsi všem ukradenej
tak tu jejich hru hrej
proč bys měl iluzi brát?
popřát dobrou noc a spát
Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ
za chvíli spadne z karet hrad
Musíš s ostatními vlky výt
jen tak to musí být
jinak tě smečka rozsápe
konečně to pochop, chlape
smečka nemá ráda rozdíly
vyčmuchaj tě a hodí do díry
Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ
za chvíli spadne z karet hrad
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Prokešová, Házté, Mbonita, Emira, slečna.závist
Komentáře (0)