Kdybych byla mužem
Vtělit se ve hmotu pradávnou ...
Zachytit mužovo neznámé ...
Procítit vítězství nad emocí ...
Odhalit tajemství ukryté v odlišnosti ...
Pohledem jeho shlédnout celý svět ...
Splodit potomka ...
Zasadit strom ....
Postavit dům ...
Pomilovat ženu ...
Poprat se na návsi před hospodou ...
Opít se do němoty ...
Plakat ...
Cítit ...
Popřemýšlet ...
... a pak se vrátit nazpět do svého těla ženy.
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Indigo
Komentáře (1)
Komentujících (1)