Kdysi dávno mi bráška říkal, že jsem vysmátej pohodář a předčítal mi pár životních zákonů. Tenhle je můj nejoblíbenější:"Jsi v pohodě? Buď bez obav, to přejde."
28.08.2009 08:33:00 | Iva Borecká
Presne tak, ale nikdy neni porad tak zle...zivot se toci, prijde mi jak spirala...jednou dole, jednou výš...
27.08.2009 08:42:00 | Veru