Zpochybňovat
Pro tento svět
Jen pár vět:
Korupce je všude
A ještě dlouho bude
Chamtivost a nenávist
Tak člověče obrať list
Všude se dějí vraždy
Snad ne navždy
Už tu nenajdeš city
Svět je shnitý
A proto jsme tu my
Kteří se nebojí světa tmy
Rasismu a nespravedlnosti
Je naší povinnosti
Zpochybňovat věci ve společnosti!
Komentáře (2)
Komentujících (2)