Spím
Spím, spím, spím a sním
Sním, sním, sním a vím
Že není skutečnost
Že není to co je tak krásné
Že neexistuje věčnost
Že vím, že je to jasné
Ale přesto věřím na sny
Už se dávno nebojím tmy
A doufám, že se splní v den
Ten krásný sen
A budu křičet ještě
Víc toho deště
Víc deště co chladí
Víc deště co nám nevadí
Budeme pařit a hudbu hrají
A naše vlasy v bouřce vlají
Generace co má smysl
Generace co neničí mysl
Věčná hudba
Není nudná
Poslouchat a žít
Životem být
Hudba je život náš
Však i ty to znáš
Komentáře (2)
Komentujících (2)