Anotace: ...stránka ze sbírky - Neopodstatněné stížnosti -
Tak tohle je fajn rým, co nese s sebou šprým...
a hrdě volá do světa, jak prodala se Marketa,
za vše, co slibně vypadá a dajně vzhlíží,
jen ať si holka nemyslí, že vše je bez potíží...
Mohla se míti skvěle v průměru,
takhle se holka blíží nenadálému průseru...
Kdo jámu kopá sám se ztrácí...
A tohle není o legraci...
18.08.2009 23:13:00 | Veselý Drak
Neopodstatněná stížnost,ale dobře podaná.
Nebo mi jak říkávala moje babička:
"jdi si stěžovat vrátnému na hlavní nádraží".
18.08.2009 16:16:00 | Květka Š.