Neztrácej své já
Mé okno zavřené
na mříže dřevěné
tvůj vyprodaný sál
zůstává prázdný dál
tohle jsou chvíle zlý
kdy nikdo nic nepoví
Neztrácej své já
vždyť ona tě zná
Neztrácej své já
je snem co se zdá
Neztrácej své já
on rád tě tajně má
Neztrácej své já
hloupý blázen jsem já
Naše svíce dohořívá
plamen v srdci uhasíná
baladu smutku dozpívá
když se nikdo nedívá
zvonky štěstí jenom hrají
živé tóny v sobě mají
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, Mišiačik, Radek.oslov.Šafárik, Markéta..
Komentáře (4)
Komentujících (4)