* Kompas ve tvé hrudi *
* Zahleděný do sebe *
* oči navrch hlavy *
* bloudím *
* mapu srdce svého *
* mezi verše ukrývám *
* loudím *
* do papíru *
* na chvilku když ztrácím víru *
* pláču *
* a ty slzy , od času čas *
* tobě posílám *
* kompas ve tvé hrudi *
* pravidelným tempem *
* tluče *
* tak prosím skryj mě do náruče *
* na mé cestě za duhou *
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, takova, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)