Noční splín
Zlámanou tuhou obrazy do temna
prázdné oči bezbarvě kreslí
cesty neznámých krajů
malebnost písní - a slova plná tajů
pod deštníkem uprostřed letního nebe
dešťové květy topí se v okapech
z duhových zítřků na duši zebe
v odlitcích stop, když hledám sebe
a na dlaních vzpomínky stínované nocí
topí se v bdění a bezmocné krajině
v třpytivém hávu utkaném z nití
jemné city na struny hrají
(Kdo se jich chytí?)
víčky očí se přikrývám
náhle zapomněn je stín
v rouše měsíčních pavučin
rodí a zmírá si tiše splín........
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, zlomený a nanicovatý -__-, Petbab, Psavec, Nergal, Lenullinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)