Anotace: nevím jak to nazvat ...
basně mají krásný cíl
unašet do vzdalených chvil
a škoda každého slova co uplave
vyplouvá barka snu
v těžkopadnosti dnů
19.08.2009 15:04:00 | Radek.oslov.Šafárik
Myslím si že setkání atˇuž jsou nebo nejsou náhodná,
v nás zanechají nějakou stopu,jež se odvíjí
od toho jaký pocit v nás ten někdo zanechá.A někdo
zanechá hluboké stopy..Jinak ,líbí ST.
19.08.2009 15:00:00 | Acham
slovy klasika... "tak řekni aspoň jednu slouvislou větu!"
..."miluju tě!" :)
18.08.2009 23:04:00 | blue
myslel jsem že ta knížka bude ok
ale je to blbost "Žádná setkání nejsou náhodná"
stejně ta - jak meditovat v Tibetu na výsluní hor :)
možná, kdo ví, jednou nám to někdo poví...
18.08.2009 23:02:00 | blue