ŘÁD
Anotace: položili jste si někdy otázku o smyslu...
**
Je spousta věd
a kde je vědění
Kam spěje svět
zmatené spřežení?
A tiše v koutku vzadu,
řekl přiopilý,šedý děd, myslím, že tuším ...
vše běží dál
dle vyššího řádu.
Ve víně našel pravdu.
**
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)