římsová...
Anotace: tance lehce tence...
přitančila jsi po římse
jen v zácloně
která naznačuje víc
než odhaluje…
prý se ti zabouchlo okno
a tak ses prosmýkla mezerou
mezi budovou a vzduchem
ke mně na balkón...
v rukou sklínku s minerálkou
a řeklas:
,,jestli chceš napij se
a já tě naučím chodit po bublinách,,....
ruch dole v ulici
byl náhle přehlušen tichem
a já zachytil ten tón...
stál jsem jako humr
opařen tvým vulkanickým pohledem
marně se pokoušejíc
ustoupit do zdi za sebou...
otřesy zčeřily hladinu
v sifonové lahvi
uvnitř se rozkvasilo
asi mám úžeh
protože se pohybuji
ve zmateném rytmu
opisující nevyzpytatelné křivky
na tvé rozvlněné pánvi...
napil jsem se…
už cítím
jak vyvěrá víra
z minerálky
a učím se chodit
po bublinách...
Přečteno 375x
Tipy 41
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, zelená víla, Alasea, stravla, floreciente, Churry, Psavec, divoska_jaja, maliska, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)