Jedová
Anotace: ... otrávil bys mě...
V jedu se v křečích utápím,
kouzla maj strašnou sílu,
ze tvých rtů na mě čiší splín,
rozpouští v duši díru.
Posbírej kousky naděje,
střípky do budoucnosti,
odfoukni smutku závěje,
nakopej zadek zlosti.
Odcházím mezi kameny,
do noci plné děsů,
jdu hledat nové prameny,
pod kořeny všech vřesů.
Přečteno 336x
Tipy 22
Poslední tipující: fab four, Psavec, hašlerka, labuť, Zasr. romantik, vodnař, Kars, kuskus pruhovaná, Veru, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)