A NÉ ŽE NE
***
Tady máš hračky svázané vzpomínkou
byla jsi malinká...malinkou panenkou
na mnohých zaschly plačtivé kapky
řítil se život...nechtělas´zpátky
Jiskrné panenky viděly barevně
slzy je zastřely...setřely bezedně
prvními doteky modrýma očima
bez lásky vyznání...padla tvá nevina
Už máš své děti do hraček vložené
je to hra...život je krátký...a né...že ne
opatruj poklady které teď mají
jsou to ty chvíle...kdy dospělí si hrají
***
Přečteno 347x
Tipy 60
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Pája Black, s.e.n, Blana, Nút, Házté, Churry, batůžek na motorku, dream in emptiness, ...
Komentáře (16)
Komentujících (15)