JASNĚ
***
Elektrofonická kapela
kroutivý zvuk
zmítající se parket
kouř
cigarety
kmitající světlomety
opilecký krok
amulety a ty
v koutku ticha ukrytá
sobě nasloucháš
nepitá
já
randálem opilý
sleduji tvář
dávno už vyžilý
s cigárem u pasu
tasím jednu za druhou
barmane ještě
nekoukám na jinou
zaplatím dvěstě
„Jdeš?“
„Jasně“
Venku je krásně
do parku blízko
jen jedno číslo
5set
taxík přifrčel
skásnul a dýško
panelák oněměl
zhaslo
výtah se sek
stál
stále stál
na bobku dřepím tam
sám
mobilní číslo mám
vzpomínám
přemítám
volám
čekám
„Co je?“
„Víš
dalas´ mi číslo
ať ti třeba zavolám
jsem tu sám
vzpomínám
přemítám
rád bych si tě vzal
s láskou miloval
jen pořád sám nezůstal
sebe v parku jsem ti dal
teď srdce na dlaň přichystal...chceš?“
tú tú tú tú tú tú tú
***
Přečteno 413x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Pája Black, fab four, s.e.n, tooc, kikis, Verena, Nút, Házté, ...
Komentáře (18)
Komentujících (17)