Mozková erekce
Tak mi ztvrdnul mozek,
přeplnil se myšlenkama.
Mám strach, že mi exploduje hlava.
Konečně vím co je erekce,
i když jsem holka.....
Tak mi ztvrdnul mozek,
bojím se ejakulace....
Provždy se vzdávám svýho práva
udržet si soukromí... aspoň v hlavě.
Bože on asi vážně vybouchne....
Jednoho krásného dne
mi ztvrdnul mozek....
Následovala ejakulace pocitů....
Nepřála bych vám vidět tu spoušť....
Jo to mi tenkrát ztvrdnul mozek.
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: PPetrushka, Larey, shakespeares, jiljovský, Woski, jedam, Zpátky, střelkyně1, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)