Připomíná mi to nějakého básníka, nevím jakého...ale pro něj bylo typické, že jeho básně se mi lehce četly a byly jaksi melodické, snad se to dá tak říct. Každopádně se mi básenka líbí :o)
21.08.2009 14:53:00 | Lamík
To víš, že jo, a dáme panáka ;-)... a taky úsměv na rty... a taky objetí :-*
20.08.2009 08:32:00 | Levandule
Lehce se mi četla, díky :-) Zítra, kdoví? Zítra lehneme si do rakví..(F. Gellner)
Ale jednu poznámečku si neodpustím - yesterday není zítra ale včera :-D Tomorrow je zítra.
19.08.2009 21:01:00 | Chancer