smlouva...
visel jsem na ní
pohledem
se zadrženým dechem
dokud listiny nebyly podepsané...
chtěl jsem
ukojit zvědavost
prsem mluvy
a zeptal se o co jde
zatímco inkoust zasychal...
řeklas jen:
,,Dokážeš udržet tajemství?,,
,,Tohle by se nemělo
říkat nikdy nahlas,,....
a pak
se spikleneckým výrazem
jsi se naklonila
k mému uchu
a zašeptala:
,,Já také,,....
Přečteno 276x
Tipy 34
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, zelená víla, jita.1965, Alasea, maliska, kroužek, kikis, floreciente, Churry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)