Slzy, co pálí v očích...
Úsměv, co pohladí na duši.
Dotek, co zahřeje na kůži.
Slzy,co palí v očích....
Polibek, co dá šanci lásce.
Srdce, co ukáže pocity svoje.
Slzy, co pálí v očích...
Slova, co dokáží zabít.
Jed v žilách, co má moc vše pohltit.
Slzy, co pálí v očích...
Noc, co přichází tiše.
Miluji tě, se říká těžce.
Slzy, co pálí v očích...
Odpuštění, co nejde dát.
Trest za to musím brát.
Slzy, co pálí v očích...
Zrada, co nejde vzít zpět.
Modlitby, co nejdou vyslyšet.
Slzy, co pálí v očích...
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
Komentáře (0)