jako bych tě už někdy viděl...
možná to tak nebylo
ale stejně
nějak to souviselo
s otázkou
kolik je hodin
a zapomenutým deštníkem...
v papírovém pytli
jsi nesla nákup
a pak se koupala
v černobílých fotkách
v domě otevřeném...
blížím se k tobě
akváriem snů
s pojistkou v puse
a přilepeným nosem
na skle zeleném...
světlo se odrazilo
na trampolíně líné tváře...
zapálil jsem si cigaretu
přitlačil ji na okenní hedvábí
a podíval se
vypáleným otvorem...
a pak jsem uviděl
život po našem...
Přečteno 345x
Tipy 44
Poslední tipující: BARBYE, drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, zelená víla, jita.1965, Alasea, maliska, kroužek, kikis, floreciente, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)