Nevěřím že jsi takový.Vím,že ty jsi ten hrdina,co píše krásné básně.Hrdina co je vnitřně nabytý něhou a citlivostí,jako by se bránil takový být.Chci věřit,že to není póza,a jestli je,tak jsi velmi nadaný.
21.08.2009 19:21:00 | stravla
hrdina je oddělen od zdroje už dlouho.a jeho výhodou je, že může být čímkoliv a jakkoliv dlouho, protože trapné komentáře neubliží někomu, kdo nemá svědomí, úctu sebereflexe a pocit, že musí být kladně hodnocen :)
20.08.2009 21:50:00 | fiXXXer
tohle se mi moc líbí
"zapomněl jsem dýchat s pocitem viny"
20.08.2009 11:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba
tak nádherná báseň a pak jak pěst na oko
"nikdo nemůže zpívat smutnější song než je můj osud"
jak dlouho se chce hrdina tvé básně pořád vyvyšovat, nebo ponižovat, nebo jinak oddělovat od zdroje?
20.08.2009 10:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba