No a je to tu zas,
že obraz = odraz.
Ten vznešený střep, jak ho zveš,
píšeš, že považuješ za veteš...
Mám pocit, že nám radí pohledem,
že je tu cesta, po níž jdem...
Mám pocit, že občas radí nám,
ať jiskrou v oku lásku dám...
Nevidět se by bylo tmářství jisté,
skrz veteš můžem se takhle znát
omrknout tváře svoje čisté
dál s nimi vpřed jít, utíkat
zůstavat dál jen optimisté...
Udržet svoje lepší Já,
skrz obraz sílí myšlenka
S odvahou jít si naproti a vstříc,
vidět i za zrcadlo dnes chcem víc.
Jak chválím a velebím tu " veteš!"
krásně sem o ní pro nás píšeš,
ač obraz nechceš vidět...
...rýmem kveteš...
21.08.2009 17:44:00 | Veselý Drak
tož o zrcadlech
teho moc nevím
asik to bude tím
že do nich
raději nečumím...
:o)
20.08.2009 18:27:00 | jedam
A co když jsem upír a jen saju krev? To pak zrdcadlení nefunguje.. :)
20.08.2009 12:11:00 | Sleepwalker