útěk do divočiny
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=32Js2Ef5Ojg :o)
Pramenem nadšení
tryská nový
neobyčejný sen
i malého detailu čas
dojímá
vůní neznámého
pohybem nehybných tras,
jež v inspiraci
dobra a krás
vyústily ve větu
a sílící hlas.
V němž
daleko z úkrytu
laskavé domoviny
nespoutaným
dobrodružstvím
zní
útěk do divočiny.
Přečteno 369x
Tipy 23
Poslední tipující: Beepat, Kapka, Hazentla, Jarka, stravla, Le ver luisant, Veselý Drak, Psavec, zenge, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)