Anotace: .............
Ruličky volného smíchu mě dostaly, kór po podzimních Počátkách 2009. Tam to však byly opravdové koule!
05.10.2009 02:26:00 | Špáďa
Rozetínám Tvé dny bolesti... a toužím vklínit hojivou levanduli... :-***
24.08.2009 12:57:00 | Levandule
.. chtěl bych poděkovat za Tvůj koment u mé poslední ... a Tvá, na Tebe dlouhá ... krásná ... krásná ... krásná ... jít s vírou dál a dál ... cesta, možná prašná, deštěm skrápěná ... vede dál a dál ...
20.08.2009 23:12:00 | vapiti
ještě bych chtěl říci, že je to (veškerá ta bazvýchodnost) daná tím životem země, která je sice skvěle obchodně položená, ale jinak má dluhy, potažmo i citové...
20.08.2009 18:00:00 | rybí prdy