Anotace: Asi zase takovej divnej pocit. Mívám je čas od času, vrací se mi dokolečka :-)
Tehle divnej pocit dobře znám... je to pořád to samý dokola, jen pokaždý s někým jiným...
27.08.2009 08:29:00 | Lenni
Ma to hodne do sebe...a tohle
proč pod nohama dokolečka
nám čvachtá stejná břečka.
...vlastne na celou basnicku muzu jenom souhlasne kejvnout,jak to znam..i kdyz tedka zrovinka v tehlech chvilkach ne,zadna brecka,je mi zas po dlouhy dobe moc hezky :o) a tobe preju totez...
21.08.2009 11:31:00 | Veru
Hezky jsi to napsal, jen doufám, že to jeho zastavní nás čeká za dlouho...
21.08.2009 07:29:00 | labuť
...já vnímám život spíš jako spirálu...sice se všechno točí...ale jednou to někde končí...a hlavně... to co se někdy točí...tak se stále rychleji opakuje......ale to je jen takový můj pocit:-)...báseň je hezky napsaná:-)
21.08.2009 00:24:00 | lady.of.the.flower