Žiletka??...

Žiletka??...

Anotace: . . .

Žiletka je děvka,všichni o tom ví,
ale přesto o ní sní..
sní o tý bolesti,
která je plná neřesti,
o tom pocitu,
kterej nemá chybu..
Stačí jedno říznutí,
cítíš se na omdletí.
čas letí a letí,
smrti si blíž o půlku století..
řekneš si..poslední řez,
a krví se začne plnit dřez..
nevnímáš bolest,nevnímáš nic,
cítíš ten chlad,a pocit bezmoci
krev ti utíká,ústa chladnou,
ty rty a ruce slábnou,
všichni říkají,oni to zvládnou..
už je pozdě,čas se krátí
čekaj na tě,všichni svatí..
Autor wejwa, 20.08.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Jeden v ní hledá útěchu, druhý se jí bojí... Však mnoho lidí nechápe, že díky ní, se jejich psychická bolest hojí...

03.04.2011 18:48:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí