Kým?
Anotace: bez kontroly vědomí,další pokus
Bojíš se někdy
rovnováhy?
Možná je to podobné
pádu pár komet,
zahrávat si
se zemskou přitažlivostí
Taky jsi hledal dveře
dříve
a pak později
prozřel?
Východiskem ze schodiště
nevymeteš
A s bosýma nohama
budeš vychutnávat romantiku města
skrz dlažbu,
tlačit se průjezdy,
kde jsi poznal veškerou vůni
při prvním vzletu,
taky trochu samoty
u lesa,
rozeznít zvony,co teď tlučou
pod kůží
možná jsou stromy
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: CRASH, trrtrr, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)