Sedíš (Čekání)

Sedíš (Čekání)

Anotace: ()()()()()()

Sedíš takhle v koutě
Myšlenky na kusy rvou tě
Nic tě už netěší na tomhle světě
Smrt sem přijde a chytne tě
Nevíš co udělat máš
Nic neznáš

Sedíš a rozmýšlíš
Na smrt pomýšlíš
Záchrana nepřichází
Život odchází
Teď ...

Ta chvilka se táhne
Někdo na tebe sáhne
Otočíš se zvolna ke své budoucnosti
Sedíš zády ke své minulosti
Díváš se do tváře smrti
A potom tě zachránce škrtí

Zachránce nebo zrádce
Trvalo to krátce
Padáš k tvrdé zemi
Zle z toho je mi
I nejlepší přítel je tvůj nepřítel
Ale taky tvůj zbavitel
Autor D.Angel, 12.11.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí