Přátelství
Nechci zapomenout,
nechci Tě ztratit,
kam zas Tě žene proud,
koukej se vrátit!
Zbytečné řeči
špatně se čtou,
žaludek v křeči,
ruce třesou...
Nechtěj mě stáhnout
ssebou do depresí,
stačí jen mávnout,
pohladit, slíbit si...
Nemůžu uvěřit,
že bys to vzdal,
čekám Tě u dveří,
pozvu Tě dál...
Přečteno 351x
Tipy 28
Poslední tipující: vodnař, fab four, Mbonita, s.e.n, Bíša, Elisha, Nergal, Štěpina G, bez nápadu na přezdívku..., Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)