Po bitvě
oka na hladině
zkalila zrak bystřině
pod řasami jív slzí břehy
ucha se neslyšně utrhla
ve džbánku duše na lávce hluše
brodí se řevem nad proudem krve
dlaně zabořené do prsti
na bojišti bezrukém
jež smrt všeobjímá v dešti ran
z úst padlých vojáků stružky bolesti
pramení do čpavého dýmu
necití střepiny těl a servané nervy
přeťaté životy bezesmyslu
citem svým odnese nehmatná voda
Přečteno 248x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, Le ver luisant, Bíša, Dota Slunská, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, labuť, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)