21.8
Anotace: /Malá vzpomínková i když nejsem pamětník/
Světlo v očích zaří
sen je někde v dálce
střelec rudě se tváří
zná smrt přiliš krátce
hlédá píseň co krasně zní
stopa času,co nejistá je v tisni
anděla si hledá
věří,když si přisedá
veř to se nemá
z prachu se zvedá
stín pravdy
o bratské pomoci
co křičeli do noci
slova o věčnosti
"Ať mír zůstává s touto krajinou"
Tak krásnou
a navždy,navždy
/né/svobodnou.
Přečteno 275x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, divoska_jaja, WAYWARD, Markéta G., Jarka, Mbonita, stravla, Markéta.., Nergal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)