Andělé na zemi...
Anotace: Pro mé tři anděly.. Lenďu, Jíťu a Míru :)
Ve chvílích smutku,
vždy byli se mnou...
Jejich andělská křídla mi poskytovala ochranu...
Připraveni okamžitě pomoci,
stáli vždy při mně...
Když bylo třeba, postavili se na mou obranu...
Jejich slova hladila mou duši,
když rameno k vyplakáni mi nastavili,
co pro mě znamenají málokdo tuší,
i v nouzi největší mi vždycky poradili...
Moji tři andělé, co hlídáte každičký krok můj...
Budu tu vždy pro Vás, tak jako Vy pro mě, stůj co stůj!
Děkuju Vám za pocit naděje a bezpečí,
jste pro mě přístavem, příslibem přátelství co nikdy nekončí!!!
Děkuju za všechno!
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Rbb, WAYWARD, Stoneman, Bíša, Nergal, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, jedam
Komentáře (3)
Komentujících (3)