Nutnost
Ta ubíjející
Nutnost,
ta vraždící
Nutnost.
Brát do rukou tužku a papír
...a PSÁT.
Jako pošetilá puberťačka,
poprvé zaláskovaná,
Jako geniální básník
na sklonku doby,
Jako nula
uprostřed číselné řady.
tobě...?
Tomu Vrahu
a
zachránci
zároveň.
Přečteno 444x
Tipy 9
Poslední tipující: Marfuša, come-past, Alasea, shakespeares, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)