tlaková...
Anotace: taková malá destrukce...
jsem harpunář
co čeká na příležitost
k vrhu sebe sama
do ovoce…
ty ses jen
rajsky usmála
a hrála si dál
s jablkem
na stolní desce…
ochutnáváš povrch
těla ve slupce…
vzrušují mne tvé ruce…
dotekem
pod tvým tlakem
budu klidně protlakem...
Přečteno 304x
Tipy 32
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, jita.1965, fab four, ona, kroužek, Alasea, Churry, Jana M., Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)