Schovat se všem můžu ihned
Schovat se všem můžu ihned
uteču či odletím
špatně se však utíká mi
před svou pamětí
Najde si mě na balkóně
na gauči i v kuchyni
v obýváku, na záchodě
i v ložnici za skříní
Pomůžou mi jen dvě věci:
1)když mě klepne pepka
anebo (jen s dopomocí)
2)proražená lebka
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: j.c.
Komentáře (1)
Komentujících (1)