o lásce
Anotace: ... Nesměň ... 9.8.2009 ... dokončeno dnes
Jak
básní vyjádřit vnitřní krásu
Jak
básní vyjádřit vnitřní pocit
?
Ptám se noční oblohy
s měsícem plujícím temnou hladinou
Ptám se slunečních paprsků
co hladí zrající trávu rozsetou v zahradách
Ptám se sivého větru
zapleteného v dešťových kapkách
...
Ptám se sám sebe
*
lásku nelze vtěsnat do básní
*
cítím
cítíš
cítíme
---
každým nadechnutím
stoupá dým
klesá rým
jarním vydechnutím
---
lípa
laská
laskavá
leží
LÁSKA
zůstává
.
Přečteno 365x
Tipy 18
Poslední tipující: Matty09, floreciente, carodejka, Mbonita, Levandule, Noc17, Bíša, labuť, Jana M., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)